Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE - Έργο LIFE Οικοδόμησης Δυναμικού

Εκδήλωση Ενημέρωσης & Εκπαίδευσης για το Πρόγραμμα LIFE στην Πάτρα – Πρόσκληση 2017 – Παρουσιάσεις

Το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE  σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, διοργάνωσαν «Εκδήλωση Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης για το Πρόγραμμα LIFE – Πρόσκληση 2017»στην Πάτρα, την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Η εκδήλωση διεξήχθη στο πλαίσιο υποστήριξης, συμβουλευτικής και ενίσχυσης των δυνητικών δικαιούχων του Προγράμματος LIFE, στην Αγορά Αργύρη, (Αγίου Ανδρέου 14) και χωρίστηκε σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, ενώ το δεύτερο μέρος είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Βρείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό, το πρόγραμμα και τις παρουσιάσεις του ενημερωτικού μέρους της εκδήλωσης.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκδήλωση Ενημέρωσης & Εκπαίδευσης για το Πρόγραμμα LIFE στη Μυτιλήνη – Πρόσκληση 2017 – Παρουσιάσεις

Το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE  σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, διοργάνωσαν «Εκδήλωση Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης για το Πρόγραμμα LIFE – Πρόσκληση 2017»στη Μυτιλήνη, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του ΤΕΕ Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Η εκδήλωση διεξήχθη στο πλαίσιο υποστήριξης, συμβουλευτικής και ενίσχυσης των δυνητικών δικαιούχων του Προγράμματος LIFE, στο αμφιθέατρο Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Λόφος Πανεπιστημίου) και χωρίστηκε σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, ενώ το δεύτερο μέρος είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Βρείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό, το πρόγραμμα και τις παρουσιάσεις του ενημερωτικού μέρους της εκδήλωσης.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκδήλωση Ενημέρωσης & Εκπαίδευσης για το Πρόγραμμα LIFE στη Λαμία – Πρόσκληση 2017 – Παρουσιάσεις

Το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE  σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, διοργάνωσαν «Εκδήλωση Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης για το Πρόγραμμα LIFE – Πρόσκληση 2017»στη Λαμία, την Τρίτη 30 Μαΐου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας.

Η εκδήλωση διεξήχθη στο πλαίσιο υποστήριξης, συμβουλευτικής και ενίσχυσης των δυνητικών δικαιούχων του Προγράμματος LIFE, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων (Αινιάνων 6-8, 2oς όροφος) και χωρίστηκε σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, ενώ το δεύτερο μέρος είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Βρείτε παρακάτω το πρόγραμμα και τις παρουσιάσεις του ενημερωτικού μέρους της εκδήλωσης.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκδήλωση Ενημέρωσης και Εορτασμού των 25 χρόνων του Προγράμματος LIFE στην Αθήνα – Παρουσιάσεις, φωτογραφίες

Σε συνέχεια της δημοσίευσης της Πρόσκλησης LIFE 2017 και με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 χρόνων από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Χρηματοδοτικού Προγράμματος LIFE, καθώς και την έγκριση της Οδηγίας για τους οικοτόπους στην οποία βασίστηκε η δημιουργία του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Προστατευόμενων Περιοχών NATURA 2000, το Πράσινο Ταμείο και η Greek LIFE Task Forceδιοργάνωσαν “Εκδήλωση Ενημέρωσης και Εορτασμού των 25 χρόνων του Προγράμματος LIFE. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, 9:30-19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πράσινου Ταμείου, στη Βίλα Καζούλη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγιναν παρουσιάσεις από τα Εθνικά Σημεία Επαφής του Προγράμματος LIFE, τους εμπειρογνώμονες της GR LTF, τους εκπροσώπους της ομάδας εξωτερικής παρακολούθησης ΝΕΕΜΟ, του Εκτελεστικού Οργανισμού για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (EASME) και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (EIB).

Επιπλέον, τρέχοντα έργα LIFE, καθώς και όσα ολοκληρώθηκαν τον περασμένο χρόνο, συμμετείχαν  στην εκδήλωση με εκθεσιακά stands, με στόχο τη δικτύωση και την ανταλλαγή εμπειριών, ενώ κατά τη διάρκεια του εορτασμού προβλήθηκαν φωτογραφίες και βίντεο Ελληνικών έργων LIFE.

Βρείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό, καθώς και τις παρουσιάσεις της εκδήλωσης.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκδήλωση Ενημέρωσης & Εκπαίδευσης για το Πρόγραμμα LIFE στα Ιωάννινα – Πρόσκληση 2017 – Παρουσιάσεις

Το Πράσινο Ταμείο και η Greek LIFE Task Force διοργάνωσαν «Εκδήλωση Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης για το Πρόγραμμα LIFE – Πρόσκληση 2017»στα Ιωάννινα, την Τετάρτη 3 Μαΐου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Ηπείρου, καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υποστήριξης, συμβουλευτικής και ενίσχυσης των δυνητικών δικαιούχων του Προγράμματος LIFE και χωρίστηκε σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και διεξήχθη στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου, ενώ το δεύτερο μέρος είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα και έλαβε στα γραφεία της ΠΕΔ Ηπείρου.

Βρείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό, καθώς και τις παρουσιάσεις της εκδήλωσης.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρουσίαση Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτικών Εργαλείων για την Καινοτομία, την Επιχειρηματικότητα και το Περιβάλλον – Έκθεση Verde Tec – 4/3/2017

Το Πράσινο Ταμείο και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης συνδιοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτικών Εργαλείων για την Καινοτομία, την Επιχειρηματικότητα και το Περιβάλλον», στο πλαίσιο της Έκθεσης Verde Tec, στις 4 Μαρτίου 2017. Οι παρουσιάσεις της εκδήλωσης είναι διαθέσιμες στα παρακάτω συνημμένα αρχεία.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρουσιάσεις ενημερωτικής ημερίδας 25/7/2016

Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα σχετικά με το Πρόγραμμα LIFE, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πράσινου Ταμείου, στη Βίλα Καζούλη. Οι παρουσιάσεις της εκδήλωσης είναι διαθέσιμες στα παρακάτω συνημμένα αρχεία.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκδήλωση Ενημέρωσης & Εκπαίδευσης για το Πρόγραμμα LIFE στην Θεσσαλονίκη – Πρόσκληση 2017 – Δελτίο Τύπου & Παρουσιάσεις

Το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, διοργάνωσαν «Εκδήλωση Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης για το Πρόγραμμα LIFE – Πρόσκληση 2017», στη Θεσσαλονίκη, στις 29 Μαρτίου, 09:30-19:00, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace και στις 30 Μαρτίου, 10:00-16:00, στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), με την υποστήριξη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της ΠΕΔΚΜ.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκδήλωση Ενημέρωσης & Εκπαίδευσης για το Πρόγραμμα LIFE στην Ξάνθη – Πρόσκληση 2017 – Δελτίο Τύπου & Παρουσιάσεις

Το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), διοργάνωσαν «Εκδήλωση Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης για το Πρόγραμμα LIFE – Πρόσκληση 2017», τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, 09:30-19:00, στο αμφιθέατρο της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), με την  υποστήριξη του ΔΠΘ και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Διαβάστε Περισσότερα

Συνέντευξη Τύπου Πράσινο Ταμείο/GR LTF/ΕΕΤΑΑ – Δελτίο Τύπου & Παρουσιάσεις

Το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, διοργάνωσαν συνέντευξη τύπου με θέμα: «Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα LIFE και οι Χρηματοδοτικές Ευκαιρίες για το Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή στην Ελλάδα», την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, 10:00πμ-11:30πμ, στα γραφεία του Πράσινου Ταμείου, στη Βίλα Καζούλη.

Διαβάστε Περισσότερα