Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE - Έργο LIFE Οικοδόμησης Δυναμικού

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ανά έτος Ανά μήνα Ανά εβδομάδα Σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στον μήνα
Έργο LIFE Re-Weee - Συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα μείωσης αποβλήτων
Από Κυριακή 19 Νοε 2017 -  03:00pm
Έως Δευτέρα 20 Νοε 2017 - 02:00pm
Επισκέψεις : 324

Η Βίλα Καζούλη στην Κηφισιά, μετατρέπεται σε βίλα των εκπλήξεων την Κυριακή 19 και τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου. Θεατρικά δρώμενα, εκπαιδευτικά παιχνίδια για παιδιά, ζωγραφική, εργαστήρια κατασκευής χειροποίητων ειδών, εκθέσεις, συναυλίες, ομιλίες, με στόχο την ενημέρωση όλων μας για την πρόληψη και την ανακύκλωση των αποβλήτων.
Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου από τις 15:00- 20:00, μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν μαθαίνοντας έξυπνους τρόπους μείωσης των απορριμμάτων τους, θα απολαύσουν ζωντανή μουσική, θα πειραματιστούν με ενδιαφέρουσες κατασκευές αξιοποιώντας είδη της καθημερινότητάς μας και θα θαυμάσουν το πώς μπορεί να μεταμορφωθεί ένα υλικό σε κάτι χρήσιμο μετά το τέλος κύκλου ζωής του, όταν πια έχει γίνει απόβλητο.
Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου από τις 10:30-14:00, σειρά έχουν ενδιαφέρουσες ομιλίες στο πλαίσιο του 4ου Φόρουμ για την Πρόληψη των Αποβλήτων στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου LIFE REWEEE.

Για τη συμμετοχή στο 4ο  Φόρουμ λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων απαιτείται προεγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο: Φόρμα Συμμετοχής.  

Ελεύθερη Είσοδος

Συνδιοργάνωση: ΕΟΑΝ & Πράσινο Ταμείο. Μάθετε περισσότερα εδώ: www.eoan.gr

Τοποθεσία Βίλα Καζούλη, Λ. Κηφισίας 241, 14561, Κηφισιά